Over mij

Hi there!

Ik ben Marissa Heeneman, branding- en productfotograaf uit het mooie Amersfoort. Al van jongs af aan vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. De afgelopen jaren heb ik verschillende soorten fotografie beoefend. Maar hetgeen waar ik het meeste energie van krijg is commerciële fotografie; het maken van branding- en productfoto’s. 

Ik vind het zo tof om samen met andere ondernemers het creatieve proces aan te gaan om mooie beelden van hun producten te maken en op deze manier te kunnen helpen met het (visueel) uitdragen van hun verhaal/missie en hun product of dienst nog meer waarde te geven. 

Profiel Studio Sunny Side Up

Mijn manier van werken

Elk bedrijf heeft een eigen stijl, uiteraard komt deze ook terug in de foto’s. We maken tenslotte jouw verhaal visueel. Voorafgaand aan de shoot hebben we samen telefonisch, via Zoom of face to face een uitgebreide kennismaking en brainstorm. Door middel van een aantal vragen en een gezellig gesprek zorg ik dat ik alle kanten van het verhaal van jouw bedrijf inzichtelijk krijg. Samen bespreken we wat jouw klanten graag zouden willen zien, hoe jij de waarde van je producten kunt verhogen door visuele content. Dit leg ik vast in een shotlist die uiteraard door jou aangevuld mag worden. De foto’s die beschreven staan op de shotlist maken we sowieso en daarnaast lever ik ook de andere beelden op die mooi geworden zijn. Samen bespreken we wat een passende locatie voor de shoot is, welke props (attributen) we nodig hebben en eventueel welke kleding passend is. Al deze stappen doorlopen we samen en ik denk mee over alle stappen van het proces.

Na afloop van de fotoshoot lever ik binnen 48 uur een preview aan, zo heb je vast een voorproefje van de beelden en checken we even of de bewerking naar wens is. De overige foto’s worden binnen twee weken geleverd. Uiteraard worden alle foto’s in een consistente, bij jouw bedrijf passende stijl bewerkt.