Over mij

Hi there!

Ik ben Marissa de Groot, commercieel-, vastgoed- én bruidsfotograaf uit het mooie Amersfoort. Al van jongs af aan vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Door de jaren heen heb ik verschillende soorten fotografie beoefend en ik ben erg blij met de afwisseling tussen bruidsfotografie met veel emotie en liefde en het verhogen van waarde voor ondernemers.  

Ik vind het zo tof om samen met andere ondernemers het creatieve proces aan te gaan om mooie beelden van hun producten, diensten of woningen te maken en op deze manier te kunnen helpen met het (visueel) uitdragen van hun verhaal/missie/sfeer en hun product of dienst nóg meer waarde te geven. 

Daarnaast vind ik het geweldig om de mooie, intieme, leuke en liefdevolle momenten op een bruiloft vast te leggen. Op een bruiloft gebeurt zoveel, het gaat snel voorbij maar voelt tegelijk als meerdere dagen en daarmee bijna als een verhaal. Mijn doel is om bij het zien van de foto’s de trouwdag opnieuw te beleven en als het ware door jullie verhaal heen te bladeren.

Profiel Studio Sunny Side Up